Gözde ÖZEN UĞURLU - Okul Müdürü

Gözde ÖZEN UĞURLU

Okul Müdürü

21.07.1990 yılında Nazilli’de doğdu. İlkokul ve ortaokulu Karacasu’yu Sevenler İlköğretim Okulu’nda, lise öğrenimini Nazilli Anadolu Lisesi ve Karacasu Yabancı Dil Ağırlıklı Lise’de tamamladı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Fen Bilimleri Öğretmenliği bölümünde 2013 yılında mezun oldu. Master eğitimini Adnan Menderes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Programları ve Öğretim Yüksek Lisans Programı’nda tamamladı.

Aydın İli Karacasu İlçesi Yaykın İlköğretim Okulu’na atanarak, sırası ile Nazilli Fatih Ortaokulu, Yaykın İlköğretim Okulu ve Kuyucak İmam Hatip Ortaokulu’nda fen bilimleri öğretmeni olarak görev yaptı. 2018 yılında Kuyucak İmam Hatip Ortaokulu’nda müdür yardımcısı olarak görevlendirildi.

2021 yılında okulumuz Çanakkale Şehidi Kocayusufoğlu Hasan Ortaokulu’nda Okul Müdürü olarak görevine başlayan Gözde ÖZEN UĞURLU, evli ve 1 çocuk annesidir.