T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AYDIN / KUYUCAK - Çanakkale Şehidi Kocayusufoğlu Hasan Ortaokulu

Çanakkale Şehidi Kocayusufoğlu Hasan Ortaokulu

Telefon
02563876118
Belgegeçer
0
WEB
https://cskho.meb.k12.tr
Adres
0kullar Caddesi Horsunlu/Kuyucak
Vizyon
İstiyoruz ki... Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki... Düşünen yorum yapanbilen, kendini tanıyıp hedeflerini belirleyebilen emin gençler yetiştirebilinsin. İstiyoruz ki... Okulda öğrencilerin zamanını en iyi şekilde değerlendirebileceği, sosyal faaliyetlerini geliştirici mekanlar açılabilsin. İstiyoruz ki... Öğrencilerin hayata hazırlanmasını sağlansın ve başarıları en üst seviyeye çıksın. İstiyoruz ki... Okulumuz çevre tarafından örnek okul gösterilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda hep daha iyiye gitme hedefine ulaşmak için herkes çalışsın.
Misyon
Bütün öğrencilere çağdaş, nitelikli, bilginin becerinin hoşgörünün ön plana çıktığı eğitim öğretim sunmak için varız. Aynı zamanda öğrencilerin farklı ve yaratıcı yönlerini ortaya çıkarmak, geliştirmek için varız. 1-Öğrencileri her yönüyle tanımak ve bu doğrultuda çalışmaları sürdürmek ilk önceliğimizdir. 2-Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. 3-Öğrencilerden hareket ederek çevrenin ve toplumun aksayan yönlerini gidermek, onların beklentilerini ve ihtiyaçlarını eğitim açısından cevap veririz. 4-Okulu bir bütün olarak ele alır ve birlikte hareket etmelerinin başarıyı arttıracağına inanırız. 5-Bizin için her öğrenci değerlidir. Onların farklı yönlerini tanır, yaratıcı yönlerini ortaya çıkarırız.
Başarılar
2013 OKS % 100 YERLEŞTİRME BAŞARISI 2012 OKS İL BİRİNCİLİĞİ 2011 OKS İLÇE BİRİNCİLİĞİ
Öğretmen :8
Öğrenci :70
Derslik :5
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :750
Öğretim Şekli :NORMAL
Saatler
08:30 15:20
Isınma
kALORİFER
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
KARAYOLU VE DEMİRYOLU
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
KUYUCAK İLÇE MERKEZİNİN 12 KM DOĞUSUNDA AYDIN-DENİZLİ KARAYOLU ÜZERİNDE HORSUNLU MAHALLESİNDEDİR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İL MERKEZİNE 72 KM. İLÇE MERKEZİNE 12 KM.
Kontenjan Bilgileri
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
% 50
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
OKULUMUZDA 1 ADET KODLAMA SINIFI BULUNMAKTA ... BU KAPSAMDA ROBOTİK KODLAMA YAPILMAKTADIR.... BU SINIFIMIZDA AYRICA 1 ADET 3D YAZICI BULUNMAKTADIR.
Proje Çalışmaları
Yazdır