ENVIRONMENT, SWEET HOME eTwinning project

ENVIRONMENT, SWEET HOME eTwinning project has started.

Our school participated in an e-twinning project under the leadership of our English teacher Arzu COŞKUN un the 2023-2024 academic year. Our eTwinning project called environment, sweet home with 10 partners (Greece, Romania, Croatia and Turkey) started in September. In our project, we aim to provide our students with 21st Century skills while searching for answers to environmental questions such as how to protect our environment, the importance of recycling and coping with environmental problems, and climate change. In addition, our students will not be limited to classes, but will have the opportunity to use their foreign languages and meet different cultures.

ENVIRONMENT, SWEET HOME(ÇEVREM, GUZEL EVİM) eTwinning projemiz başladı.

Okulumuz 2023-2024 eğitim öğretim yılında ingilizce öğretmenimiz Arzu COŞKUN liderliğinde bir e-twinning projesine katıldı.10 Ortaklı(Yunanistan, Romanya, Hırvatistan ve Türkiye) environment, sweet home adlı eTwinning projemiz Eylül ayında başladı.

Projemizde öğrencilerimiz ile birlikte çevremizi nasıl koruruz, geri dönüşümün önemi ve çevre sorunları ile başa çıkma, iklim değişikliği gibi çevresel sorulara cevaplar ararken aynı zamanda da öğrencilerimize  21. Yüzyıl becerilerini kazandırmayı hedefliyoruz. bunun yanı sıra öğrencilerimiz derslerle sınırlı kalmayıp yabancı dillerini kullanma fırsatını bulacaklar ve farklı kültürler ile buluşma imkanı yakalayacaklardır.

Yayın: 04.12.2023 - Güncelleme: 04.12.2023 10:26 - Görüntülenme: 35